Startpaginabehandelmethodeswelke klachten?over de praktijkeven voorstellennieuwssite-mapprivacyreglement

behandelmethodes:

houding en beweging

adem en ontspanning

bekkentherapie

psychosomatiek

netwerkchronischepijn

slaapoefentherapie

duizeligheidstherapie

Algemeen:

Startpagina

Contact

Impressum

Algemene voorwaarden

houding en beweging

Gezond bewegen kun je leren
Oefentherapie Cesar maakt je bewust van je houding en manier van bewegen in relatie tot je klachten. Ook krijg je inzicht in de reactie van jouw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. Samen ga je op zoek naar de oorzaak van de klachten. Geleidelijk aan leer je je klachten begrijpen. Ook leer je hoe je adequaat op de klachten kunt reageren, zodat ze verminderen of verdwijnen en niet meer terugkeren.

Herstel van balans
Je werkt aan het herstel van de balans tusen spanning en ontspanning en brengt het lichaam weer in goede conditie. Je leert hoe je jouw houding en manier van bewegen kunt verbeteren. Jouw lichaam wordt sterker en de (over) belasting neemt af. Zo leer je hoe je zelf met uw klachten kun omgaan en hoe je kunt voorkomen dat de klachten terugkeren.

Elke behandeling is maatwerk
De behandeling wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dat betekent dat je oefeningen en houding- en bewegingsadviezen krijgt die geintegreerd zijn in jouw dagelijkse aktiviteiten, thuis en op het werk. Zowel de werkomgeving (hoogte stoel en bureau bv) als hobby's (sporten, tuinieren,klussen) komen aan de orde. Door de adviezen toe te passen, leer je om gezonder te bewegen. Zo kun je weer optimaal functioneren in al jouw dagelijkse aktiviteiten.

Voor meer informatie kun je websites bezoeken van de Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, » www.vvocm.nl of » www.oefentherapeut.nl .


PRAKTIJK OEFENTHERAPIE CESAR
M.W. ZENGERINK
tel. 06-13250564
email: cesarstaphorst@gmail.com

wij